• sns04
  • sns05
  • sns02
  • sns03

Tentang Kami

164c43b4

Huisheng Smart Tech nyaéta parusahaan machining hardware precision jeung reputasi kanggo kualitasna alus sarta pangabisa pikeun ngahasilkeun bagian machined kompléks di nilai pohara alus. Lokasina di Shenzhen Cina, salaku cabangna Kai Da Feng dilebetkeun Company nu Didirikeun taun 2007.

parusahaan urang boga 140-precision tinggi CNC mesin ngarobah lath, 130-precision tinggi CNC mesin panggilingan lath tur leuwih ti 350 equipments periferal, sarta dilengkepan unsur kubik sarta unsur kuadrat nguji parusahaan equipments.Our boga leuwih ti 400 pagawé sarta aréa produksi ngaleuwihan 10.000 méter pasagi, panghasilan jualan taunan deukeut ka 150 juta yuan.

Taya bagian masalah kalawan struktur basajan atawa kompléks, urang bisa nyieun jadi per design bagian klien urang atawa sampel, kasabaran panggilingan CNC bisa ngahontal 0.05mm. Bisa minuhan kaperluan konsumén béda pikeun precision ngaropéa CNC bagian machined.

pagawé
pakakas
papisahan
kaunggulan
Exhibition
pagawé

Leuwih 400 pagawé kacida dilatih rancang bagian precision kalawan kaunggulan.

308082926337058862_03

 

pakakas

Kami geus dipelak pikeun employ leuwih ti 400 staffs. Incorporating fabrikasi na machining bengkel 10000 méter pasagi, sadaya dilengkepan jeung téhnologi nu pangahirna.

TIM图片20181009163849

 

papisahan

HS pinter misahkeun na médis, kuningan jeung fasilitas kuningan non-leaded.

308082926337058862_06

 

kaunggulan

HS pinter nyaeta ISO 9001, ISO1400and IATF16949 Certified.

Propinsi Gd abide ku kontrak jeung perusahaan kiridit

perusahaan tinggi-tech Nasional

utiliti Nasional modél anyar patén 8 item

308082926337058862_12

Exhibition

 IBC 2018 Amsterdam

The IBC exhibition takes place September 14 -18, 2018.We had attend this innovative industry event, our advanced concept of technological innovation, quality products and services, and our elite team are widely welcomed and recognized by industry customers.C5C1AF$Q0)[T6SV92PR@63N

 



WhatsApp Online Chat !