• sns04
  • sns05
  • sns02
  • sns03

CNC Machining Service

Precision CNC machining service, including CNC Milling &Turning,Drilling and other related machining service are available such as laser cutting.

CNC Milling Parts

Precision CNC machining service, including CNC Milling &Turning,Drilling and other related machining service are available such as laser cutting.

nempo leuwih

CNC Turning Parts

Precision CNC machining service, including CNC Turning &Milling,,Drilling and other related machining service are available such as laser cutting.

nempo leuwih

HS SERVO

HS servo geus operasi dina produksi rupa motor servo. Simkuring gaduh equipments processing profésional sarta tenchnicans ngalaman.

nempo leuwih
  • 003
  • 005
  • 001

Salaku produsén kualitas-assured, hui Moldoveanu pinter tech delivers jasa manufaktur sarta machining dipercaya dina industri Modél pesawat, industri Drone, industri Electronics sarta Automation Industries. klien kami kaasup tapi henteu diwatesan ku produsén kawentar global drone, leungeun-diayakeun Gimbals, motor keur Drone, Robot Kacerdasan jieunan jeung saterusna.

 

diajar deui
WhatsApp Online Chat !