• sns04
  • sns05
  • sns02
  • sns03

HS pinter

Dedicated ka manufaktur sarta nyadiakeun produk pangalusna, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng ladenan pangalusna duanana pre-diobral sarta sanggeus-jualan.

nempo leuwih

HS CNC pinter

jasa machining precision, kaasup CNC balik & panggilingan, grinding, pangeboran sarta layanan machining patali séjén anu aya kayaning motong laser, kawat nyah.

nempo leuwih

HS SERVO

HS servo geus operasi dina produksi rupa motor servo. Simkuring gaduh equipments processing profésional sarta tenchnicans ngalaman.

nempo leuwih
  • 003
  • 005
  • 001

Salaku produsén kualitas-assured, hui Moldoveanu pinter tech delivers jasa manufaktur sarta machining dipercaya dina industri Modél pesawat, industri Drone, industri Electronics sarta Automation Industries. klien kami kaasup tapi henteu diwatesan ku produsén kawentar global drone, leungeun-diayakeun Gimbals, motor keur Drone, Robot Kacerdasan jieunan jeung saterusna.

 

diajar deui
WhatsApp Online Chat !