• sns04
  • sns05
  • sns02
  • sns03

Rast

rastet

makinë e gjelbër

makinë e gjelbër është gjithnjë e më popullore për të mund të ulur emetimet e automjeteve. Ajo duke përfshirë makinë hibride elektrike, bateri vetëm Electric Vehicle, Karburanti Cell elektrike automjeteve. Pra, machining CNC auto pjesëve tona për Green-makinë është zgjedhja e parë kur R & D makina jeshile.

green-car
era-turbin-gjenerator

gjenerator turbinë me erë

energjisë së erës është fuqia e gjelbër, ne pjesë CNC për gjenerator turbinë me erë. Ne mund Parts Machining CNC shtytës etj nga 5 qendra Aksi CNC machining.

njeri që rri kot

Sot është rreth drones ku paraja është në në industrinë. drone Commercial (UAV) mund të përdorim në industrinë e filmit, të inspektojë infrastrukturën dhe disa drones mbresëlënëse vetë-pilotuar që studim fusha të fermerëve. Batica gjithnjë e më shumë njerëzit e thjeshtë do të donte të vet njeri që rri kot si produkte të vogla të konsumit për të marrë foto ose video në jetë. Ne kemi përvojë të pasur e CNC Machining UAV pjesë për prodhimin e famshme njeri që rri kot.

njeri që rri kot
dore-gimbal

Handheld Gimbal Stabilizuesi

Nuk është një zgjidhje tepër e thjeshtë që është përdorur nga fotografë profesionistë dhe ekuipazheve të prodhimit Video për vite me rradhë. Ajo quhet Handheld Gimbal ose kamera stabilizator mali. Nëse ju do të donte për të marrë fotografitë dhe videot befasues, stabilizimi i kamerave dhe pajisjeve video është një nga aspektet më të rëndësishme që janë të nevojshme të jenë të suksesshme. Ne jemi një furnizues i besueshëm i përpunimit CNC pjesë gimbal për Handheld gimbal stabilizator Prodhuesi.WhatsApp Online Chat !