• sns04
  • sns05
  • sns02
  • sns03

HS SMART

Dedikuar për prodhim dhe ofrimin e prodhimeve më të mira, Ne do t'ju ofrojë shërbimin më të mirë të dy para-shitjes dhe pas shitjes.

shiko më shumë

HS CNC SMART

Precision shërbimit machining, duke përfshirë CNC kthese dhe mulliri, bluarje, shpimit dhe shërbim tjetër lidhur me të përpunimit janë në dispozicion të tilla si prerja lazer, EDM teli.

shiko më shumë

HS Servo

HS servo është që veprojnë në prodhimin e motorëve të ndryshëm ndihmës. Ne kemi pajisje profesionale të përpunimit dhe tenchnicans përjetuar.

shiko më shumë
  • 003
  • 005
  • 001

Si një prodhues të cilësisë-siguroi, Hui Sheng SMART TECH jep prodhimit dhe përpunimit të besueshëm të shërbimeve në industri Modeli aeroplan, industritë Droni, i industritë Elektronikë dhe automatizimi Industries. Klientët tanë duke përfshirë por jo kufizuar në prodhues globale e famshme e njeri që rri kot, dora-mbajtur pajisje për të mbajtur një objekt në pozicion, Motors për zukatje, Robots inteligjencës artificiale dhe kështu me radhë.

 

Mëso më shumë
WhatsApp Online Chat !