• sns04
  • sns05
  • sns02
  • sns03

Babagan awake dhewe

164c43b4

Huisheng Smart Tech perusahaan mesin hardware tliti karo reputasi kanggo kualitas lan kemampuan kanggo gawé bagean machined Komplek ing Nilai apik banget. Dumunung ing Shenzhen saka Cina, minangka tambahan saka Kai Da Feng tergabung Company kang Madeg ing 2007.

perusahaan kita wis 140-dhuwur tliti CNC mesin ngowahi lath, 130-dhuwur tliti CNC mesin panggilingan lath lan luwih saka 350 Alat peripheral, lan dilengkapi karo unsur kubik lan unsur kuadrat Testing perusahaan equipments.Our wis luwih saka 400 karyawan lan ing areal ngluwihi 10.000 meter persegi, income dodolan taunan cedhak 150 yuta Yuan.

Ora bagean prakara karo struktur prasaja utawa komplèks, kita bisa nggawe minangka saben desain part klien utawa sampel, toleransi panggilingan CNC bisa tekan 0.05mm. Kita bisa nyukupi kabutuhan pelanggan beda kanggo tliti selaras CNC bagean machined.

karyawan
peralatan
Misah
Excellence
Exhibition
karyawan

Swara 400 karyawan Highly dilatih Pabrik bagean tliti karo keunggulan.

308082926337058862_03

 

peralatan

We wis thukul kanggo tugas luwih saka 400 tenaga. Gabungke pabrikan lan mesin pelatihan 10000 meter, kabeh dilengkapi nganggo teknologi paling anyar.

TIM图片20181009163849

 

Misah

HS pinter misahaké sawijining medical, Kuningan lan fasilitas Kuningan non-leaded.

308082926337058862_06

 

Excellence

HS pinter ISO 9001, ISO1400and IATF16949 certified.

Provinsi GD ana dening kontrak lan perusahaan kredit

perusahaan dhuwur-tech National

sarana National model anyar paten 8 item

308082926337058862_12

Exhibition

 IBC 2018 Amsterdam

The IBC exhibition takes place September 14 -18, 2018.We had attend this innovative industry event, our advanced concept of technological innovation, quality products and services, and our elite team are widely welcomed and recognized by industry customers.C5C1AF$Q0)[T6SV92PR@63N

 



WhatsApp Online Chat !